Van Haren Publishing | Corporate

Careers

Gezocht: Werkstudent Online Marketing (min. 2 dagen per week)
Stuur ons een bericht met jouw CV en motivatie en we nemen contact met jou op!

Binnen Van Haren Publishing en onze startup Van Haren Learning Solutions ga jij je bezighouden met de online marketing van onze publicaties en producten. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor de lancering van nieuwe boeken, nieuwe courseware en certificeringen. Je werkt nauw samen met sales en product development. Jij bent verantwoordelijk om onze producten onder de aandacht te brengen bij de huidige en potentiële afnemers en ze op de hoogte te houden van onze nieuwe en bestaande producten.Tevens ga jij je ook bezig houden om onze nieuwe Van Haren Community te activeren en verder te ontwikkelen. Enige technische kennis van bijv. WordPress is gewenst maar niet vereist

Om dit te bereiken zijn jouw kernactiviteiten:
– Het bedenken en uitvoeren van een marketingstrategie.
– Tactische marketing planning bij houden en afstemmen met partners en collega’s
– Verantwoordelijkheid dragen voor de content door samen te werken met partners en auteurs. Je verzamelt content die past bij onze producten en distribueert en publiceert deze.
– Operationeel verantwoordelijk voor het uitvoeren van de online Marketing waaronder email marketing (ActiveCampaign) en social media, hierbij lever je ook ondersteuning in onze social advertising activiteiten.
– Je bent verantwoordelijk voor onze Newsroom (blogs en events) en bepaalt welke content hier geplaatst wordt (d.m.v. WordPress).
– Bovenstaande activiteiten ga je ook toepassen op de Van Haren Community om deze te laten groeien.
Dit is de perfecte werkplek om ervaring op te doen en jou klaar te stomen voor je volgende stap!

Team Van Haren