Wegwijzer voor methoden bij enterprise-architectuur - 2de herziene druk

978908753802C

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 268 | dutch | 1

Availability: In stock

€47.42 Incl. Tax €43.50 Excl. Tax
Details
Details
For trainers free additional material of this book is available. This can be found under the "Training Material" tab. Log in with your trainer account to access the material.

Voor trainers is er gratis extra materiaal bij dit boek beschikbaar. Dit is te vinden onder het tabblad ‘Training Material’. Log in met uw trainersaccount om het materiaal te raadplegen.

Enterprise-architectuur wint steeds meer aan belang. Het is niet alleen de toenemende complexiteit in IT en de alsmaar groeiende behoefte aan informatie, maar ook de complexere manieren van zaken doen die organisaties noopt om op samenhang te sturen. In steeds meer organisaties zijn dan ook architecten werkzaam, niet alleen in de IT, maar ook in de business.

Langzamerhand wordt het vakgebied enterprise-architectuur volwassen. Eén van de verschijnselen is het ontstaan van aanpakken, methoden en talen om enterprise-architectuur te classificeren, te beschrijven en te implementeren. De praktijk wijst uit dat het niet gemakkelijk is om de meest geschikte aanpak of methode te kiezen.

Aanpakken en methoden zijn niet vergelijkbaar en eerder complementair dan elkaar uitsluitend. Het lijkt alsof je appels en peren vergelijkt. Daarnaast is iedere organisatie weer anders en hangt het van de manier en volwassenheid van het bedrijven van enterprise-architectuur af, welke methode daar het beste bij past. Dit alles maakt het kiezen van dé enterprise-architectuurmethode voor een organisatie tot een hachelijke aangelegenheid.

Additional Info
Additional Info
SKU 978908753802C
isbn 978908753802C
nur-code 982
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 01-01-2017
Kind of Publication Books
Publish Year 2013
Language dutch
Categories Enterprise Architecture
Standards Other EA
Serie No
edition 1
pages 268
Height (cm) 2
Width (cm) 17
Length (cm) 24
Weight (Kg) 0.5700
Default 0
eLibrary Downloadbaar Yes
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart