Vraagsturing en Business Informatiemanagement

978946245136C

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Boom Lemma uitgevers
| dutch | 1

Availability: In stock

€27.20 Incl. Tax €24.95 Excl. Tax
Log in for download


Details
Details
Business informatiemanagement is het vakgebied voor sturing van de IT vanuit businessperspectief. Een standaard als BiSL beschrijft wat je moet doen binnen dit vakgebied, maar nog niet hoe je het moet doen.

De BiSL Scenario’s bestaan uit een aantal inhoudelijke aanpakken om werkzaamheden op het terrein van business informatiemanagement uit te voeren. Het is geen rechtlijnige methode, maar een verzameling met diverse scenario’s, aanpakken, instrumenten, visies en templates om managers en business informatiemanagers op elk niveau te ondersteunen met het bepalen wat nu de vraag is en hoe je die vertaalt naar het aanbod van informatievoorziening.

De boeken in de BiSL Scenario’s-reeks behandelen verschillende onderwerpen: Vraagsturing en business informatiemanagement, Governance en inrichting, Leverancierssturing, Informatiebeleid, Behoeftensturing, Gebruiksbeheer en Specificeren

Dit deel Vraagsturing en business informatiemanagement is het introductieboek. Hierin vindt u naast uitleg over BiSL Scenario’s ook veel aandacht voor vraagsturing in business informatiemanagement, hoe u business informatiemanagement in vele vormen kunt terug vinden in organisaties en een overzicht op hoofdlijnen van het BiSL framework. Het laatste hoofdstuk gaat in op de verschillen in denken en cultuur tussen de IT-wereld en de business. De theorie in het introductieboek is de basis voor alle overige boeken in de reeks.
Additional Info
Additional Info
SKU 978946245136C
isbn 978946245136C
nur-code 982
Publisher Boom Lemma uitgevers
Uitgeef Datum No
Kind of Publication Books
Publish Year 2015
Language dutch
Categories IT Management
Standards BiSL, IT Management
Serie No
edition 1
pages No
Height (cm) 1
Width (cm) 17
Length (cm) 24
Weight (Kg) 0.3200
Default 0
eLibrary Downloadbaar No
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart
Shop further or Proceed to checkout X
Shop further