Retourneren

Niet tevreden met uw aankoop? Geen probleem, bij Van Haren Publishing is het mogelijk om je bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, in originele staat, te retourneren. Uiteraard mogen de geretourneerde artikelen niet beschadigd zijn.

Retouraanvragen dienen uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van de goederen bij ons ingediend te worden via een schriftelijk retourverzoek naar: info@vanharen.net
Na goedkeuring ontvangt u van ons een instructie over de wijze van retournering.

Als de retour gestuurde artikelen niet aan bovenstaande voorwaarde voldoen kunnen wij helaas de betreffende artikelen niet vergoeden.

De kosten van het retourneren zijn voor Van Haren Publishing. Zendingen die na 14 dagen worden teruggestuurd kunnen wij niet accepteren. We proberen het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug te storten, dit zal uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening staan.

De klant is zelf aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Wij geven daarom altijd het advies pakketjes te versturen met Post.NL. Hierdoor weet u zeker of het pakketje bij ons is aangekomen. Vraag op het postkantoor daarom altijd het verzendbewijs en bewaar deze zorgvuldig.