Projectmanagement op basis van PRINCE2® Editie 2009

Author:

Projectmanagement op basis van PRINCE2® Editie 2009

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Learning Solutions
| dutch

Availability: In stock

€0.00 Incl. Tax €0.00 Excl. Tax


Details
Details
Voor trainers is er gratis extra materiaal bij dit boek beschikbaar. Dit is te vinden onder het tabblad "Learning Solutions" en daarna het tabblad "Docentenexemplaar aanvragen". Gelieve het docentenexemplaar volledig in te vullen en op de knop "Verzenden" drukken. Na evaluatie ontvangt u een vouchercode die éénmalig geldig is voor het ebook.

Dit boek is een praktisch gebruikersboek voor het dagelijks werken in projecten. In dit boek wordt de procesgerichte aanpak van projectmanagement beschreven en worden de thema's behandeld die daarbij nodig zijn.

De inhoud van dit boek is afgestemd op PRINCE2 Editie 2009. Er wordt een uitgebreid overzicht gegeven van de verschillen tussen de versie 2005 en de nieuwe versie 2009.

De inhoud van dit boek voldoet ruimschoots aan de theoretische eisen die gesteld worden om het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg af te leggen.

Dit boek is geschreven voor projectmanagers, projectleiders en teammanagers en alle andere personen die privé of in het werk betrokken zijn bij het inrichten en managen van projecten.

De beschrijving van de processen en thema's is gebaseerd op de PRINCE2®methode. De PRINCE2-terminologie is eveneens één-op-één overgenomen.

In dit boek wordt een vertaling gemaakt naar de praktijk. Er wordt tevens ruim aandacht besteed aan het toesnijden van de methode PRINCE2 naar de context van de verschillende projecten.

Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.
Additional Info
Additional Info
SKU 978908753495T
isbn 978908753495T
Kind of Publication Diagrams & Manuals
Language dutch
Categories Project Management
Standards N/A
Serie No

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart