Processenwerk=Mensenwerk

Author:

978907924002C

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: BIZZdesign Academy
| dutch | 1

Availability: Out of stock

€32.65 Incl. Tax €29.95 Excl. Tax
Details
Details

`Processenwerk = MensenWerk' behandelt op toegankelijke wijze de stappen die gezet moeten worden om tot een organisatie te komen die continu verbetert. Met het oog op de processen binnen die organisatie, maar vooral met het oog op de veranderkundige kant van die ontwikkeling. Een organisatie (be)sturen op basis van processen vraagt om een verandering in de ‘mind-set’ van de mensen, het vraagt om een gedegen implementatie van deze nieuwe manier van kijken. In dit boek staat het stapsgewijs realiseren van die verandering centraal.


 


Dit is een van de eerste boeken op de Nederlandse markt die een praktijkgerichte relatie legt tussen procesmanagement en verandermanagement.  Het biedt daarmee een uitstekende aansluiting op de hedendaagse uitdagingen binnen het BPM-vakgebied en zal de lezer zonder twijfel motiveren en inspireren.

In de meeste organisaties is `procesmanagement' inmiddels een bekend fenomeen. Een betere grip op de bedrijfsprocessen betekent een beter resultaat voor de klant. Met een focus op processen kunnen bedrijven effectiever afdelingoverstijgend of zelfs organisatieoverstijgend werken. Inzicht in de processen zijn steeds meer een vereiste voor de gewenste compliancy en het verkrijgen van diverse (kwaliteits)keurmerken. Procesmanagement is het perfecte uitgangspunt voor het integraal (aan)sturen van een organisatie en, vooral in tijden als deze, het optimaliseren of zelfs herontwerpen daarvan.

Additional Info
Additional Info
SKU 978907924002C
isbn 978907924002C
nur-code 982
Publisher BIZZdesign Academy
Uitgeef Datum No
Kind of Publication Books
Publish Year 2010
Language dutch
Categories Business Management
Standards other Business Management
Serie No
edition 1
pages No
Height (cm) 0.7
Width (cm) 15.9
Length (cm) 24.1
Weight (Kg) 0.2500
Default 0
eLibrary Downloadbaar No
Description No

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart