OBM Foundation Courseware - Nederlands

OBM Foundation Courseware - Nederlands

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 208 | dutch | Eerste druk, eerste oplage

Availability: In stock

€75.21 Incl. Tax €69.00 Excl. Tax
Log in for download


Details
Details
Het complete OBM Foundation lespakket bestaat uit drie onderdelen: twee publicaties en een app. Deze OBM Foundation Courseware (ISBN 9789401806572) en het studieboek, genaamd ‘OBM, een introductie’ (den Broeder en Kerkhofs) (ISBN 9789401806541).

Deelnemers van een officieel geaccrediteerde OBM Foundation Level opleiding krijgen bovendien toegang tot het online leerplatform Knowingo.

Deze OBM Foundation Courseware is in overeenstemming met de syllabus voor de OBM Dynamics - OBM Foundation Level training. De training duurt drie dagen, inclusief het optionele examen. Deze courseware is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ADRIBA (zie: www.adriba.nl) en is bedoeld om de deelnemers aan de training maximaal te faciliteren bij hun voorbereidingen op het officiële OBM Foundation examen dat kan worden afgenomen bij APMG International (zie: https://apmg-international.com).

Organizational Behavior Management (OBM) is een praktische, wetenschappelijk gevalideerde aanpak voor prestatieverbetering, die zich richt op actief en positief managen van gedrag op de werkvloer.

Managen van gedrag gaat niet over ‘veranderen van mensen’ en het gaat ook niet over ‘manipuleren van mensen’. Het gaat om het creëren van een werkomgeving die op een ethisch verantwoorde wijze mensen ondersteunt bij het leveren van maximale werkprestaties. Om dit voor elkaar te krijgen moeten leiders en andere beïnvloeders kennis opdoen van de werkende principes achter gedragsverandering die leiden tot toegenomen motivatie en werkplezier.

OBM principes zijn te combineren met elk denkbare werkwijze, methode en managementfilosofie. Deze principes zijn toepasbaar op een breed palet aan organisatievraagstukken, zoals het verbeteren van processen, werkwijzen en waardestromen, vaker vertonen van veilig gedrag en verbeteren van het welzijn van mensen in uw organisatie.

OBM geeft antwoord op de hoe-vraag als het gaat om prestatieverbetering en het oplossen van gedragsvraagstukken. Het biedt leiders, managers en andere beïnvloeder concrete, praktische en direct toepasbare technieken voor het verbeteren van prestaties, motivatie en werkplezier.
Additional Info
Additional Info
SKU 978940180657C
isbn 978940180657C
nur-code 801/163/982
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 2020-05-28
Kind of Publication Books
Publish Year 2020
Language dutch
Categories Enterprise Architecture
Standards No
Serie No
edition Eerste druk, eerste oplage
pages 208
Height (cm) 0
Width (cm) 0
Length (cm) 0
Weight (Kg) 0.0000
Default No
eLibrary Downloadbaar Yes
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

Please wait...

X
Added to your cart
Shop further or Proceed to checkout X
Shop further