Wordt een Courseware Partner

Wat is Courseware?

Wij hebben geaccrediteerde en hoge kwaliteit courseware ontwikkeld voor verschillende standaarden zoals TOGAF, ITIL, PRINCE2, IPMA en meer. Het Courseware is de volledige publicatie welke een student nodig heeft voor het volgen van een training. Het courseware bestaat uit de sheets van de geaccrediteerde presentatie welke in de training gebruikt wordt, voorbeeld examens, case studies en nog veel meer, samengevat in boekvorm.

Wanneer een trainer besluit het courseware voor te schrijven aan de studenten, ontvangt de trainer de volledige geaccrediteerde presentatie (ppt) om de training te geven. Het courseware bestaat dus uit de volledige presentatie voor de trainer en het volledige cursusmateriaal voor de student, allemaal volledig geaccrediteerd.

Om het volledige en geaccrediteerde cursusmateriaal te ontvangen, moet de trainer eerst een partner van Van Haren Learning Solutions worden.

Waarom een partner worden?

Wanneer de trainer of de ATO een partner wordt, moet er eerst een Partner Agreement worden ondertekend. Wanneer ondertekend, ontvangt de trainer of ATO het volledige cursusmateriaal om de geaccrediteerde training te geven. Met het ondertekenen van het Partner Agreement wordt er akkoord gegaan met verschillende voorwaarden welke bedoeld zijn om de rechten en plichten met betrekking tot het materiaal te waarborgen.

Met het ondertekenen van het Partner Agreement, wordt er akkoord gegaan met het voorschrijven en aanschaffen van het Courseware per student voor de betreffende training. Daarnaast wordt er ook akkoord gegaan met de gestelde voorwaarden welke zijn vastgesteld door de eigenaar van de standaard. Het is tevens niet toegestaan om zelf een training te ontwikkelen op basis van de content of materiaal van het courseware.

Please mail your partner agreement to Sales@vanharen.net

Volg de 3 stappen  en begin de training!

1

Wordt een Partner

(Onderteken onderstaande Partner Agreement)

Onderteken het Partner Agreement en wordt een Partner. Na het ondertekenen ontvang je de volledige en geaccrediteerde presentatie (ppt).

2

Bestel courseware

(per student)

Wanneer het cursusmateriaal ontvangen is, ben je in staat om de training te promoten en in te plannen. Zoals overeengekomen in het Partner Agreement, wordt er per student voor de betreffende training een courseware exemplaar besteld. Als trainer ontvang je een gratis exemplaar als onderdeel van het geplaatste order.

3

Geef de training

Het Partner Agreement is ondertekend. De volledige en geaccrediteerde presentatie is ontvangen. Het geaccrediteerde courseware is besteld, ontvangen en gedeeld met de student. Je bent er klaar voor om de geaccrediteerde training te geven. Succes!

Coursewarepartners

 
nThen
Computrain
Tstc
Sapience Consulting
Insight Improves
Capgemini
Vijfhart
MCS
Sogeti
IT Education
Casema
Bordewijk Training
Bisl Smart
D-ICT Solutions
Wakaru
Oppia
Glasspaper
Kembit
Sopra Steria
POTIFOB
BridgingMinds
ITCA
Omec
ESM Canada
Blue Hat
Fox IT
Kish Parasian
Altkom
Purple Griffon
Verizon
Matza Education
iGroup
MCS Associates
iXventiv
OMNICOM
LBMS
Somerset CC
Advance ITSM
KOM-PAC
Westergaard
ITSM Academy
iGovernance Acadamy
HSI Institute
Torque IT
Smart Solutions
Jahou
Punctdavista
Digicomp
Toreon
MITS Consulting
Ninja Training
ACE Computer Training
ATE Enterprises
Quanta
Pink
Quint
Glenfis
Global Knowledge
The Lifecycle Company
SMME
 

PowerPoint Presentation

Training instructions

Courseware

Study book