April 24 | 00:00 am - 00:00 am

NL AI Congres 2024

View organizer website

NL AIC 2024

Ontdek de toekomst van AI tijdens het Nederlandse AI Congres, “𝐃𝐞 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐇𝐨𝐫𝐢𝐳𝐨𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐀𝐈: 𝐂𝐨𝐥𝐥𝐞𝐜𝐭𝐢𝐞𝐟, 𝐌𝐞𝐧𝐬𝐠𝐞𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐞𝐧 𝐊𝐚𝐧𝐬𝐫𝐢𝐣𝐤”! Met een scala aan break-out sessies over actuele thema’s zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieën, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te verkennen en krachten te bundelen.

Dit jaar gaat het congres plaatsvinden in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Een grote industriële locatie met een historisch karakter. Volg de plenaire sessies op een monumentaal spoorcomplex, en de subsessies in één van de rijtuigen uit de industriële revolutie in Nederland.

Stap woensdag 24 april samen met de Nederlandse AI Coalitie op de trein en reis mee naar de Nieuwe Horizon van AI. Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe samenwerkingen en ideeën.

Meld u via het LinkedIn-event alvast aan, en blijf op de hoogte via de social kanalen.

Ook deze editie wordt toegankelijk voor geïnteresseerden die geen NL AIC deelnemer zijn.

Meer informatie rondom het programma volgt spoedig.