#NCMC20 | 11 februari 2020

Contractueel Jongleren

Het dynamische speelveld rondom het realiseren van contractdoelstellingen wordt in hoge mate beïnvloed door interne facetten en aanpalende vakgebieden. Tijdens de elfde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie diepen we de praktijk uit: wat kan er door deze invloeden op je pad komen en hoe ga je daarmee om.

Contractmanagers begeven zich in een dynamisch speelveld waarin het realiseren van contractdoelstellingen in hoge mate beïnvloed wordt door interne facetten en aanpalende vakgebieden. De contractlevenscyclus, die breder is dan de contractmanagementfase, de interne toepassingen en het beleid brengen gezamenlijk vele uitdagingen voort in het stroomlijnen van alle doelen en strategieën.  Tijdens de elfde editie van de Nationale Contractmanagement Conferentie diepen we de praktijk uit: wat kan er door deze invloeden op je pad komen en hoe ga je daarmee om.

Erkennen dat  contractmanagement het eigen vakgebied overstijgt, zorgt ervoor dat  je het maximale uit contracten kunt halen. De invalshoeken, vak- en branchespecifiek, zijn heel breed.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief  van de hoofdsponsor CM Partners!

Please wait...

X
Added to your cart