Speciaal voor architecten die in het verleden een architectuur training bij Capgemini Academy hebben gevolgd, organiseert Capgemini het 'Future of Architecture' event. Om jouw te informeren en ondersteunen in het worden van een Agile Architect. Geen Architectuur training bij ons gevolgd maar wel geintereseerd in het onderwerp? Ook dan ben je van harte welkom.

 

Op woensdag 25 maart komen de meest deskundige architecten uit hun vakgebied samen in Utrecht. Het hoofdkantoor van Capgemini dient die dag als podium voor presentaties over de toekomst van IT Architectuur. Onder andere Capgemini Global CTO Ron Tolido en The Open Group Vice President of Standarts and Certification Andrew Josey behoren tot de sprekers op deze dag

 

 

Gratis TOGAF® e-book bij deelname aan event!

Speciaal ter gelegenheid van dit event stelt Van Haren Publishing, uitgever van o.a. de TOGAF® 9 Foundation Study Guide, het e-book TOGAF® Business Architecture Level 1 Study Guide gratis beschikbaar voor alle deelnemers. Het e-book zal na het event digitaal uitgereikt worden aan de aanwezigen.

Please wait...

X
Added to your cart