Docentenhandleiding - Beheer van de ICT-infrastructuur - Infrastructure Management Foundation

Author:

Docentenhandleiding - Beheer van de ICT-infrastructuur - Infrastructure Management Foundation

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Learning Solutions

Availability: In stock

€30.25 Incl. Tax €25.00 Excl. Tax
Details
Details
Voor trainers is er gratis extra materiaal bij dit boek beschikbaar. Dit is te vinden onder het tabblad "Learning Solutions" en daarna het tabblad "Docentenexemplaar aanvragen". Gelieve het docentenexemplaar volledig in te vullen en op de knop "Verzenden" drukken. Na evaluatie ontvangt u een vouchercode die éénmalig geldig is voor het ebook.

Over de serie I-Tracks
Binnen I-Tracks kan iedereen die zich (verder) wil scholen op het gebied van de ICT zijn eigen individuele leerrichting kiezen op basis van eerder verworven kennis en competenties. Binnen de diverse opleidingstrajecten komen zowel theoretische als praktische vaardigheden aan bod.
Er kunnen diverse soorten opleidingstrajecten gekozen worden. Short Tracks om binnen een korte doorlooptijd binnen een specifiek gebied kennis op te doen zoals security- of projectmanagement. Daarnaast zijn er diverse functiegerichte opleidingen, zoals Systeembeheerder en Helpdesk medewerker, waarin op basis van de functieprofielen en competenties opleidingstrajecten zijn samengesteld. Deze trajecten worden CareerTracks genoemd.
Als laatste zijn er Academy Tracks; een complete ICT-opleiding op HBO-niveau in de volgende richtingen: Service Management, Information Management en System Developer.

Bij Van Haren Publishing wordt een serie (leer)boeken ontwikkeld die ieder de totale examenstof dekken voor één I-Tracks module. Daarnaast zijn andere uitgaven van Van Haren Publishing aangemerkt als (kern-)literatuur voor een I-Tracks module.
Additional Info
Additional Info
SKU 978908753001T
isbn 978908753001T
Publisher Van Haren Learning Solutions
Format eBook
Product Type Diagrams & Manuals
Language dutch
Categories IT & IT Management
Standards N/A
Serie No
Default No
eLibrary Downloadbaar No
Reviews
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart