Download instructies

Al onze eBooks en het digitale materiaal zijn beveiligd met Social DRM.

Download voucher voor Courseware: Klik hier voor de downloadinstructies indien u in het bezit bent van een download voucher voor Courseware.

Download voucher voor eBook: Klik hier voor de downloadinstructies om een eBook te downloaden als u een download voucher heeft ontvangen. 


eBook: klik hier voor de downloadinstructies

Download instructies eBook:

Stap 1: Nadat u het eboek heeft besteld, komt u op onderstaande webpagina terecht. Dit is een direct overzicht van uw bestelling. De groene stip geeft aan dat het eboek beschikbaar is.

Druk vervolgens op ‘Download ebook(s)’ en ga door naar stap 2.

Stap 2: U komt vervolgens op uw ‘Mijn account’ pagina terecht. U kunt hier altijd naar terugkeren wanneer u op ‘Mijn account’ klikt in het boven menu, deze is altijd zichtbaar. Om uw eboeken te zien klikt u op ‘Downloads’ in het linker menu. Hier staat het complete overzicht van uw eboeken. Wanneer er een groene stip staat betekent dit dat het eboek beschikbaar is om te downloaden. Indien de stip oranje is, neem dan contact op met info@vanharen.net

Klik vervolgens op de publicatie van uw bestelling. Wanneer u het betreffende product aanklikt, wordt er een Social DRM PDF gedownload. Deze kan je met elk programma openen wat PDF files kan openen.

Meest gestelde vragen over Ebooks

Wat is kopieerbeveiliging en welke soorten kopieerbeveiliging zijn er?

Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een ebook het boek kan openen. Er zijn verschillende technieken om ebooks te beveiligen. Van Haren Publishing maakt gebruik van Social DRM.

Social drm is een markering die zichtbaar, onzichtbaar of beide wordt aangebracht in ebook bestanden. Social drm is de opvolger van DRM wat staat voor Digital Rights Management. Bij social drm wordt zichtbaar of onzichtbaar of een combinatie van beiden, een watermerk in het ebook aangebracht. Dit watermerk kan op verschillende manier in het ebook verwerk zijn. In de zichtbare vorm zal je bijvoorbeeld je naam zien of je email adres of een code. Hoe en waar dit zichtbaar is bepaalt de verkoper. Tijdens de verkoop van het ebook wordt aan het oorspronkelijke boek watermerken toegevoegd.

Ik krijg een .acsm bestand in plaats van een .epub, wat moet ik doen?

Een .acsm bestand bevat het “adres” van het ebook, zodat de computer-software het ebook bij Van Haren Publishing kan vinden. Als je het URLLink.acsm bestand in de computer software opent, wordt het .epub bestand automatisch geladen en voorzien van je Adobe ID. Daarna kun je het ebook overzetten naar het apparaat waarop je het wilt lezen..