Digitale boeken (eBooks)

Digitale boeken (eBooks)

Al onze eBooks zijn beveiligd met Adobe DRM

Klik hier om de downloadinstructie te downloaden.

Stap 0: Altijd eerst Adobe Digital Editions installeren en uw computer autoriseren met uw Adobe ID voordat u een eBook download op uw computer. Download u het eBook zonder ingelogd te zijn met uw eigen Adobe ID dan kunt u het eBook in het vervolg niet meer openen!!

Stap 1: Adobe ID aanmaken (heb je een al een Adobe Id, ga dan naar stap 2)

Klik hier om een Adobe ID aan te maken. Dit scherm ziet er als volgt uit:

Adobe ID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2: Adobe Digital Editions downloaden (heeft u Adobe Digital Editions al gedownload, ga naar stap 3)

Klik hier om (Adobe Digital Editions) te downloaden en stel je e-reader in met behulp van de meegeleverde handleiding.

Adobe Digital Editions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 3: Autoriseer uw computer/device met uw Adobe ID
Na het installeren van Adobe Digital Editions moet er allereerst ingelogd worden met uw eigen Adobe ID. Dit doet u via ‚Äėhelp‚Äô in het menu en kies vervolgens ‚Äėcomputer autoriseren‚Äô. Dit scherm ziet er als volgt uit:

Vervolgens wordt onderstaand scherm geopend. Vul het volgende in:

eBook-Leverancier: Adobe ID

Adobe-ID: Gebruikersnaam

Wachtwoord: Wachtwoord

Stap 4: Uw eBook downloaden

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt en betaald heeft gaat u naar (Mijn account) en klikt u op de (knopje) Downloads. De cover van uw boek verschijnt met een groene stip en als u op deze cover klikt dan wordt automatisch uw boek geopend in Adobe Digital Editions. Indien de cover een oranje stip heeft (dit houdt in dat u uw boek niet kan downloaden) moet u een email sturen naar: info@vanharen.net

Downloads

 

 

Meest gestelde vragen over Ebooks

Wat is kopieerbeveiliging en welke soorten kopieerbeveiliging zijn er?

Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een ebook het boek kan openen. Er zijn verschillende technieken om ebooks te beveiligen. Van Haren Publishing maakt gebruik van ”ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe”

“ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe” is een persoonsgebonden kopieerbeveiliging van het bedrijf Adobe, waarvoor je een Adobe ID nodig hebt. Kijk op onze Adobe DRM pagina hoe je ebooks met Adobe kopieerbeveiliging leest.

Het URLlink.acsm bestand bevat geen ebook / Ik kan het URLLink.acsm bestand niet openen

Het URLLink.acsm bestand bevat het “adres” van het ebook, zodat de computer-software het ebook bij Van Haren Publishing kan vinden. Als je het URLLink bestand in de computer software opent, wordt het ebook automatisch geladen en voorzien van je Adobe ID. Daarna kun je het ebook overzetten naar het apparaat waarop je het wilt lezen.

Ik krijg een .acsm bestand in plaats van een .epub, wat moet ik doen?

Een .acsm bestand bevat het “adres” van het ebook, zodat de computer-software het ebook bij Van Haren Publishing kan vinden. Als je het URLLink.acsm bestand in de computer software opent, wordt het .epub bestand automatisch geladen en voorzien van je Adobe ID. Daarna kun je het ebook overzetten naar het apparaat waarop je het wilt lezen..

Ik krijg de volgende foutmelding: het .acsm bestand is verlopen. Wat moet ik doen?

Het .acsm bestand is maar enkele uren geldig. De oplossing is om het ebook opnieuw te downloaden.

Ik ben mijn Adobe ID gebruikersnaam / wachtwoord vergeten

Als je je Adobe ID gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je dit opnieuw instellen bij Adobe

Ik krijg de volgende foutmelding E_ACT_TOO_MANY_ACTIVATIONS, wat betekent dit?

Deze foutmelding krijg je als je teveel apparaten hebt geautoriseerd met een Adobe ID. Om onbeperkt kopi√ęren van ebooks tegen te gaan, stelt Adobe een limiet aan het aantal apparaten dat je met een Adobe ID kunt autoriseren. Bij normaal gebruik van het Adobe ID wordt deze limitiet vrijwel nooit bereikt.

Ik krijg de volgende foutmelding: E_LIC_ALREADY_FULLFILLED_BY_ANOTHER_USER, wat moet ik doen?

Als u een Ebook opent in Adobe Digital Editions, krijgt u een foutbericht waarin staat dat een andere gebruikersaccount het boek heeft vergrendeld: ‚ÄėE_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER‚Äô.

Volg  deze stappen om het eBook correct op Adobe Digital Editions te openen. Controleer uw Adobe-ID die momenteel wordt gebruikt om Adobe Digital Editions te autoriseren. Zorg ervoor dat het Adobe-ID waarmee u het Ebook gedownload/geautoriseerd heeft hetzelfde account is waarmee u het Ebook wilt ophalen/openen.

Blijft deze foutmelding zich herhalen en u heeft bovenstaande stappen gevolgd en uitgevoerd? Stuur dan een mail met daarin een screenshot van de vermelding van uw foutmelding naar info@vanharen.net. Wij gaan het voor je uitzoeken.

Ik krijg de volgende foutmelding: E_ACT_NOT_READY of E_AUTH_NOT_READY, wat moet ik doen?

Deze foutmelding ontvang je als er iets fout is gegaan met de autorisatie van je apparaat. Je kunt dit oplossen door de autorisatie te verwijderen en het apparaat opnieuw te autoriseren. Dit kan met de computer-software Adobe Digital Editions. Kijk op onze Adobe DRM pagina hoe je deze software op je computer installeert en gebruikt.