DevOps Handboek

Author: Oleg Skrynnik

DevOps Handboek

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 144 | dutch | Eerste druk, eerste oplage

Availability: In stock

€34.83 Incl. Tax €31.95 Excl. Tax
Log in for download


Details
Details
Dit boek legt de managementaspecten van DevOps uit voor degenen die zich professioneel bezighouden met informatie- en technologiemanagement. Het is geschreven voor IT-specialisten, IT-managers en IT-executives.
Het toont DevOps niet als een fenomeen dat geassocieerd wordt met nieuwe automatiseringstools, programmeertechnieken of -technologieën en het verschilt van andere boeken door het gestructureerde verhaal (misschien is het overmatig gestructureerd) en door de poging om het fenomeen DevOps volledig te dekken op zowel een basis- als een fundamenteel niveau. Door die benadering wordt de lezer zich bewust van het nieuwe onderwerp en helpt het boek de fundering de bouwen, de basis. De lezer leert over de oorsprong van DevOps, de onvermijdelijkheid van zijn opkomst, de belangrijkste voorwaarden ervan en hoe die in de praktijk tot uiting komen, over de praktijk zelf en de principes waarop die is gebaseerd.

In dit boek staat de stof voor de EXIN DevOps Foundation certificering. Dit examen test het begrip van (1) de basisconcepten van DevOps, (2) hoe deze aan elkaar gerelateerd zijn, en (3) de waarde van DevOps voor de business. EXIN DevOps Foundation is het eerste niveau van het EXIN DevOps certificeringsprogramma. De EXIN DevOps Professional certificering test de kennis van de DevOps praktijk en van hoe teams te integreren. De EXIN DevOps Master certificering gaat over het bevorderen van organisatieverandering en over het toeleiden naar continu leveren en verbeteren.
Additional Info
Additional Info
SKU 978940180436C
isbn 978940180436C
nur-code 982/123
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 2019-03-27
Kind of Publication Books
Publish Year 2019
Language dutch
Categories IT & IT Management
Standards DevOps
Serie No
edition Eerste druk, eerste oplage
pages 144
Height (cm) 1
Width (cm) 17
Length (cm) 24
Weight (Kg) 0.3200
Default 0
eLibrary Downloadbaar Yes
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart
Shop further or Proceed to checkout X
Shop further