Social Media Van Haren Publishing

Onze marketingstrategie is gebaseerd op kennisdeling. Via onze nieuwsbrieven en social media informeren we onze klanten en partners over onze best practices en standaarden. Wilt u ook op de hoogte blijven? Volg ons op social media en abonneer u op onze nieuwsbrieven.

 

Kennis delen

Van Haren Publishing heeft wereldwijd meer dan 20.000 volgers via social media en 90.000 nieuwsbriefabonnees. Daarnaast delen we kennis via onze blogs en informeren we u over komende events.

 

  • Blog: elke week schrijft een expert in het vakgebied een ‘In 3 minutenblog’ over een van onze standaarden, best practices of een andere publicatie van Van Haren Publishing. De blogs hebben een vast format, waardoor u in drie minuten weer op de hoogte bent van alle ‘need to know-informatie’ over het onderwerp.
  • Nieuwsbrieven: onze nieuwsbrieven informeren u over best practices en standaarden in onze vier hoofddomeinen. Ook kondigen we via de nieuwsbrieven nieuwe boekreleases en andere nieuwe publicaties aan.
  • Events: op deze pagina vindt u een overzicht van de aankomende events op het gebied van IT & IT-management, enterprise-architectuur, businessmanagement en projectmanagement.

Wilt u partner worden van Van Haren Publishing? Lees alles over de voordelen.