FAQ

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over Van Haren Publishing en onze diensten. Staat uw vraag er niet bij? Mail uw vraag dan naar info@vanharen.net.

Meest gestelde vragen over Van Haren Publishing

Wat doet Van Haren Publishing?

Van Haren Publishing publiceert best practices en standaarden op het gebied van IT & IT-management, enterprise-architectuur, businessmanagement en projectmanagement. We geven deze uit over de hele wereld, waarbij we gebruikmaken van ons uitgebreide internationale netwerk van distributiepartners.

Wie zijn de klanten van Van Haren Publishing?

Van Haren Publishing heeft meer dan 50.000 geregistreerde klanten. Dit zijn kleine, middelgrote en grote particuliere organisaties over de hele wereld. Hieronder vallen ook fora en gebruikersgroepen en normalisatie-instellingen, zoals The Open Groep, ITSM en ITIL®

Op welke kernstandaarden en referentiekaders richt Van Haren Publishing zich?

Van Haren Publishing werkt onder andere met ITIL®, TIPA, ISO27000, BiSL en PRINCE2.

Kan ik voor Van Haren Publishing werken?

Goede mensen zijn cruciaal voor ons succes. We investeren dan ook graag in een goed team en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wilt u meer informatie over onze vacatures? Mail dan naar info@vanharen.net.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de diensten van Van Haren Publishing?

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven. U ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en de nieuwste thema-updates.

Hoe koop ik een boek of officiële publicatie van Van Haren Publishing?

U kunt onze boeken kopen via onze online boekwinkel of via onze distributeurs wereldwijd.

Hoe kan ik mijn abonnement op de nieuwsbrieven van Van Haren Publishing opzeggen?

Om uw abonnement op te zeggen, stuurt u een e-mail naar info@vanharen.net.

Ik heb een vraag over mijn factuur, met wie moet ik contact opnemen?

Hebt u een vraag over een factuur voor een publicatie die u hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0418-57 70 40.

Ik heb een probleem met mijn bestelling, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0418-57 70 40. Onze medewerkers vinden graag een oplossing voor u.

Meest gestelde vragen over Ebooks & Vouchers

Wat is kopieerbeveiliging en welke soorten kopieerbeveiliging zijn er?

Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een ebook het boek kan openen. Er zijn verschillende technieken om ebooks te beveiligen. Van Haren Publishing maakt gebruik van ”ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe”

“ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe” is een persoonsgebonden kopieerbeveiliging van het bedrijf Adobe, waarvoor je een Adobe ID nodig hebt. Kijk op onze Adobe DRM pagina hoe je ebooks met Adobe kopieerbeveiliging leest.

Wat zijn vouchers?

Vouchers zijn bedoeld wanneer u een eBook voor een andere persoon wilt bestellen. Wanneer u vouchers van een publicatie besteld, ontvangt u licentiecodes met een link naar de download pagina van de publicatie. U bestelt de vouchers en communiceert de licentiecodes vervolgens naar de betreffende persoon. Deze persoon kan vervolgens het eBook downloaden door de licentiecode te gebruiken. Op deze manier geeft u derde partijen klantvriendelijk toegang tot een eBook.

Ga naar ‘Mijn downloads’ –> ‘Downloads’ voor verdere instructies met betrekking tot het ophalen van de licentiecodes.

Hoe kan ik mijn eBook downloaden?

Stap 1: Nadat u het eboek heeft besteld, komt u op onderstaande webpagina terecht. Dit is een direct overzicht van uw bestelling. De groene stip geeft aan dat het eboek beschikbaar is.

Druk vervolgens op ‘Download ebook(s)’ en ga door naar stap 2.

Stap 2: U komt vervolgens op uw ‘Mijn account’ pagina terecht. U kunt hier altijd naar terugkeren wanneer u op ‘Mijn account’klikt in het boven menu, deze is altijd zichtbaar. Om uw eboeken te zien klikt u op ‘Downloads’ in het linker menu. Hier staat het complete overzicht van uw eboeken. Wanneer er een groene stip staat betekent dit dat het eboek beschikbaar is om te downloaden. Indien de stip oranje is, neem dan contact op met info@vanharen.net

Klik vervolgens op de publicatie van uw bestelling. Wanneer u het betreffende product aanklikt, wordt er een Social DRM PDF gedownload. Deze kan je met elk programma openen wat PDF files kan openen.