FAQ

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over Van Haren Publishing en onze diensten. Staat uw vraag er niet bij? Mail uw vraag dan naar info@vanharen.net.

Meest gestelde vragen over Van Haren Publishing

Wat doet Van Haren Publishing?

Van Haren Publishing publiceert best practices en standaarden op het gebied van IT & IT-management, enterprise-architectuur, businessmanagement en projectmanagement. We geven deze uit over de hele wereld, waarbij we gebruikmaken van ons uitgebreide internationale netwerk van distributiepartners.

Wie zijn de klanten van Van Haren Publishing?

Van Haren Publishing heeft meer dan 50.000 geregistreerde klanten. Dit zijn kleine, middelgrote en grote particuliere organisaties over de hele wereld. Hieronder vallen ook fora en gebruikersgroepen en normalisatie-instellingen, zoals The Open Groep, ITSM en ITILÂź

Op welke kernstandaarden en referentiekaders richt Van Haren Publishing zich?

Van Haren Publishing werkt onder andere met ITILÂź, TIPA, ISO27000, BiSL en PRINCE2.

Kan ik voor Van Haren Publishing werken?

Goede mensen zijn cruciaal voor ons succes. We investeren dan ook graag in een goed team en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wilt u meer informatie over onze vacatures? Mail dan naar info@vanharen.net.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de diensten van Van Haren Publishing?

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven. U ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws en de nieuwste thema-updates.

Hoe koop ik een boek of officiële publicatie van Van Haren Publishing?

U kunt onze boeken kopen via onze online boekwinkel of via onze distributeurs wereldwijd.

Hoe kan ik mijn abonnement op de nieuwsbrieven van Van Haren Publishing opzeggen?

Om uw abonnement op te zeggen, stuurt u een e-mail naar info@vanharen.net.

Ik heb een vraag over mijn factuur, met wie moet ik contact opnemen?

Hebt u een vraag over een factuur voor een publicatie die u hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0418-57 70 40.

Ik heb een probleem met mijn bestelling, wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0418-57 70 40. Onze medewerkers vinden graag een oplossing voor u.

Meest gestelde vragen over Ebooks

Wat is kopieerbeveiliging en welke soorten kopieerbeveiliging zijn er?

Kopieerbeveiliging zorgt ervoor dat alleen de eigenaar van een ebook het boek kan openen. Er zijn verschillende technieken om ebooks te beveiligen. Van Haren Publishing maakt gebruik van ”ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe”

“ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe” is een persoonsgebonden kopieerbeveiliging van het bedrijf Adobe, waarvoor je een Adobe ID nodig hebt. Kijk op onze Adobe DRM pagina hoe je ebooks met Adobe kopieerbeveiliging leest.

Het URLlink.acsm bestand bevat geen ebook / Ik kan het URLLink.acsm bestand niet openen

Het URLLink.acsm bestand bevat het “adres” van het ebook, zodat de computer-software het ebook bij Van Haren Publishing kan vinden. Als je het URLLink bestand in de computer software opent, wordt het ebook automatisch geladen en voorzien van je Adobe ID. Daarna kun je het ebook overzetten naar het apparaat waarop je het wilt lezen.

Ik krijg een .acsm bestand in plaats van een .epub, wat moet ik doen?

Een .acsm bestand bevat het “adres” van het ebook, zodat de computer-software het ebook bij Van Haren Publishing kan vinden. Als je het URLLink.acsm bestand in de computer software opent, wordt het .epub bestand automatisch geladen en voorzien van je Adobe ID. Daarna kun je het ebook overzetten naar het apparaat waarop je het wilt lezen..

Ik krijg de volgende foutmelding: het .acsm bestand is verlopen. Wat moet ik doen?

Het .acsm bestand is maar enkele uren geldig. De oplossing is om het ebook opnieuw te downloaden.

Ik ben mijn Adobe ID gebruikersnaam / wachtwoord vergeten

Als je je Adobe ID gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, kun je dit opnieuw instellen bij Adobe

Ik krijg de volgende foutmelding E_ACT_TOO_MANY_ACTIVATIONS, wat betekent dit?

Deze foutmelding krijg je als je teveel apparaten hebt geautoriseerd met een Adobe ID. Om onbeperkt kopiëren van ebooks tegen te gaan, stelt Adobe een limiet aan het aantal apparaten dat je met een Adobe ID kunt autoriseren. Bij normaal gebruik van het Adobe ID wordt deze limitiet vrijwel nooit bereikt.

Ik krijg de volgende foutmelding: E_LIC_ALREADY_FULLFILLED_BY_ANOTHER_USER, wat moet ik doen?

Als u een Ebook opent in Adobe Digital Editions, krijgt u een foutbericht waarin staat dat een andere gebruikersaccount het boek heeft vergrendeld: ‘E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER’.

Volg  deze stappen om het eBook correct op Adobe Digital Editions te openen. Doe dit alvorens het openen van het gedownloade bestand. Controleer uw Adobe-ID die momenteel wordt gebruikt om Adobe Digital Editions te autoriseren. Zorg ervoor dat het Adobe-ID waarmee u het Ebook gedownload/geautoriseerd heeft hetzelfde account is waarmee u het Ebook wilt ophalen/openen.

Blijft deze foutmelding zich herhalen en u heeft bovenstaande stappen gevolgd en uitgevoerd? Begin dan volledig overnieuw, download het eBook opnieuw op onze website en volg de downloadinstructies alvorens het openen van het gedownloade bestand.

Blijft de foutmelding zichtbaar, stuur dan een mail met daarin een screenshot van de vermelding van uw foutmelding naar info@vanharen.net. Wij gaan het voor je uitzoeken.

Ik krijg de volgende foutmelding: E_ACT_NOT_READY of E_AUTH_NOT_READY, wat moet ik doen?

Deze foutmelding ontvang je als er iets fout is gegaan met de autorisatie van je apparaat. Je kunt dit oplossen door de autorisatie te verwijderen en het apparaat opnieuw te autoriseren. Dit kan met de computer-software Adobe Digital Editions. Kijk op onze Adobe DRM pagina hoe je deze software op je computer installeert en gebruikt.