Disclaimer & Trademark Statements

Van Haren Publishing is een in het VK en Nederland ingeschreven onderneming.

BTW VAT Nummer –  NL 8180.09.433.B01

Nummer Kamer van Koophandel – 11069232

Onze website is ontworpen voor het verschaffen van algemene informatie over Van Haren Publishing en de daaraan gelieerde bedrijven en hun activiteiten. Informatie van de website mag alleen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt.

Toestemming voor het gebruiken van informatie voor commerciële doeleinden kan worden verkregen via de webmaster.

Alle informatie is accuraat op het moment van publicatie. Van Haren Publishing is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, bijzonderen of consequentiële schade, hetzij in contract, door onrechtmatigheden of anderszins, die voortkomen uit het gebruik van deze website of de betrouwbaarheid van informatie daarop.

Het is een voorwaarde voor het verschaffen van vrije toegang tot het materiaal op deze website dat u aanvaard dat wij niet aansprakelijk zijn voor enige actie die onderneemt op basis van de informatie. Indien u de links op deze website gebruikt om toegang te krijgen tot andere websites, houdt er dan rekening mee dat deze sites mogelijk niet door Van Haren Publishing worden beheerd en dat Van Haren Publishing niet verantwoordelijk is voor of de inhoud ervan onderschrijft. Producten en diensten waarnaar op deze website wordt verwezen zijn ofwel handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Van Haren Publishing. Andere product- of bedrijfsnamen kunnen handelsmerken van de respectievelijke eigenaren zijn. Gelieve de webmaster op de hoogte te stellen indien er copyright berust op afbeeldingen of informatie op deze website, zodat wij de betrokken partijen kunnen vermelden.

Van Haren Publishing neemt geen verantwoordelijkheid op zich en zal niet aansprakelijk zijn voor enige schade aan, of infectie door virussen van, uw computerapparatuur of andere apparatuur waartoe u toegang hebt, die u gebruikt of waarmee u op de website browse’t of materiaal, data, tekst of afbeeldingen downloadt. Alle communicatie en alle materialen die u via de website via e-mail of anderszins verzendt, zullen worden behandeld als niet-vertrouwelijk en zonder eigendomsrecht.

Gelieve voor vragen contact op te nemen met onze Service Desk.

De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u.

Wij verlenen maximaal 12 maanden support na de aankoopdatum van het aangeschafte product.

Levering: indien goederen niet kunnen worden verstuurd binnen 30 dagen, heeft de consument het recht de bestelling kosteloos te annuleren (tenzij een andere levertijd is overeengekomen)

Herroepingsrecht: consumenten hebben de mogelijkheid af te zien van de koop binnen 14 dagen

Wacht a.u.b...

X
Toegevoegd