Geïntegreerde informatiebeveiliging

Author:

ITEM: 1372-A

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 145 | dutch | 1

Availability: Out of stock

€23.14 Incl. Tax €21.23 Excl. Tax
Log in for download


Details
Details

Informatiebeveiliging is de laatste tijd steeds meer in de belangstelling komen te staan. Ondanks de vele aandacht die dit onderwerp krijgt, blijft het lastig om informatiebeveiliging succesvol in te bedden in de bedrijfscyclus.

Dit boek beschrijft de methode GrIB (Geïntegreerde Informatiebeveiliging) waarmee informatiebeveiliging door middel van de PDCA-cirkel op een procesmatige en gestructureerde manier geïmplementeerd, geëvalueerd en geborgd kan worden. De methode berust op de filosofie dat het implementeren en borgen van maatregelen slechts succesvol kan zijn wanneer het gedrag van medewerkers veranderd wordt. Informatiebeveiliging moet begrijpbaar, behapbaar, controleerbaar, meetbaar en onderhoudbaar zijn. De GrIB-methode kenmerkt zich naast de totale integratie van communicatie en implementatie door een systeem van logische structurering en een begrijpelijke vertaling van de te implementeren maatregelen. Naast inzichten in de theorie vormt dit boek een praktisch en nuttig handvest dat blijvend kan worden gebruikt bij de implementatie, evaluatie en instandhouding van de informatiebeveiligingscyclus.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die met informatiebeveiliging te maken heeft en behoefte heeft aan een methode waarmee de te nemen maatregelen succesvol geïmplementeerd en geëvalueerd kunnen worden.

Additional Info
Additional Info
SKU 978905931214C
isbn 978905931214C
nur-code 982
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 2005-10-20 00:00:00
Kind of Publication Books
Publish Year 2005
Language dutch
Categories IT & IT Management
Standards IT Management
Serie No
edition 1
pages 145
Height (cm) 0.9
Width (cm) 17
Length (cm) 24
Weight (Kg) 0.2950
Default 0
eLibrary Downloadbaar No
Description No

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart
Shop further or Proceed to checkout X
Shop further