BiSL® Foundation Courseware Pakket

Author:

BiSL® Foundation Courseware Pakket

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 228 | 1

Availability: In stock

As low as: Excl. Tax: €96.25 Incl. Tax: €104.92

Price as configured: Excl. Tax: €0.00 Incl. Tax: €0.00

1 x BiSL® - Een Framework voor business informatiemanagement - 2de herziene druk   +€39.95 (+€43.55 Incl. Tax)
1 x BiSL® Foundation Courseware - Nederlands   +€56.30 (+€61.37 Incl. Tax)

Price as configured: Excl. Tax: €0.00 Incl. Tax: €0.00Details
Details
Dit Courseware pakket bestaat uit twee publicaties, BiSL® Foundation Courseware (ISBN: 978 94 018 0051 8) en BiSL® - Een Framework voor business informatiemanagement - 2de herziene druk (ISBN: 978 90 875 3687 9).
BiSL staat voor business information services library en is hèt framework voor business informatiemanagement. Sinds de introductie van BiSL is het model uitgegroeid tot de standaard op het vakgebied in Nederland. BiSL biedt een structuur en leidraad voor business informatiemanagement. BiSL legt verbindingen tussen operationeel functioneel beheer en strategisch informatiemanagement en geeft handvatten voor (verdere) professionalisering van business informatiemanagement.

Al deze onderwerpen komen aan de orde in dit trainingsmateriaal dat ondersteuning biedt bij de voorbereiding op het officiële APMG BiSL Foundation examen. In combinatie met de toelichting bij de trainingsmaterialen door uw docenttrainer kunt u zich optimaal op het examen voorbereiden.

Deze training gaat in op de uitgangspunten van BiSL en het met BiSL gedefinieerde proces- framework. Aan de orde komen de uitgangspunten en het framework als geheel, de uitvoerende processen (opgesplitst naar gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer en verbindende processen), de sturende processen en de richtinggevende processen.

Er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen, waarbij steeds wordt teruggegaan naar de theorie. De courseware bestaat uit: hand-outs, oefeningen en artikelen plus een oefenexamen.

Doelgroep: informatiemanagement, medewerkers van functioneel beheer en IT-ers die de vraagzijde beter willen leren kennen.

De presentaties lichten de theorie toe. Met de oefenopdrachten kunt u zich gedurende de training de stof verder eigen maken. De vragen van het oefenexamen geven inzicht in wat u op het examen kunt verwachten.
Additional Info
Additional Info
SKU 978940180076B

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart