Beheer van de ICT-infrastructuur - Infrastructure Management Foundation

ITEM: 1638

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 200 | dutch | 1

Availability: In stock

€47.42 Incl. Tax €43.50 Excl. Tax
Details
Details
Voor trainers is er gratis extra materiaal bij dit boek beschikbaar. Dit is te vinden onder het tabblad ‘Training Material’. Log in met uw trainersaccount om het materiaal te raadplegen.

Over de serie I-Tracks
Binnen I-Tracks kan iedereen die zich (verder) wil scholen op het gebied van de ICT zijn eigen individuele leerrichting kiezen op basis van eerder verworven kennis en competenties. Binnen de diverse opleidingstrajecten komen zowel theoretische als praktische vaardigheden aan bod.
Er kunnen diverse soorten opleidingstrajecten gekozen worden. Short Tracks om binnen een korte doorlooptijd binnen een specifiek gebied kennis op te doen zoals security- of projectmanagement. Daarnaast zijn er diverse functiegerichte opleidingen, zoals Systeembeheerder en Helpdesk medewerker, waarin op basis van de functieprofielen en competenties opleidingstrajecten zijn samengesteld. Deze trajecten worden CareerTracks genoemd.
Als laatste zijn er Academy Tracks; een complete ICT-opleiding op HBO-niveau in de volgende richtingen: Service Management, Information Management en System Developer.

Bij Van Haren Publishing wordt een serie (leer)boeken ontwikkeld die ieder de totale examenstof dekken voor één I-Tracks module. Daarnaast zijn andere uitgaven van Van Haren Publishing aangemerkt als (kern-)literatuur voor een I-Tracks module.
Additional Info
Additional Info
SKU 978908753001C
isbn 978908753001C
nur-code 982
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 2012-01-01 00:00:00
Kind of Publication Books
Publish Year 2012
Language dutch
Categories IT & IT Management
Standards IT Management
Serie No
edition 1
pages 200
Height (cm) 0
Width (cm) 0
Length (cm) 0
Weight (Kg) 0.0000
Default 0
eLibrary Downloadbaar Yes
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart