BPUG 2019: EmPowered by Innovation

Wanneer:
20 juni 2019 @ 19:42 – 20:42
2019-06-20T19:42:00+02:00
2019-06-20T20:42:00+02:00
Waar:
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeurs Utrecht
Contact:

Het tempo waarin onze wereld verandert is ongekend. Innovaties als Internet of Things en digitalisering van bedrijfsvoering spelen hierbij een belangrijke rol. Leiden deze innovaties tot veranderingen in ons vakgebied Project-, Portfolio- en Programmamanagement (P3M), of is het juist andersom?
Is hier sprake van een wisselwerking waarbij innovaties en veranderingen in ons vakgebied elkaar versterken? Hoe pas je je organisatie en jezelf aan op deze ontwikkelingen?

BPUG Seminar 2019 gaat op interactieve wijze op zoek naar antwoorden op de vragen die horen bij het thema ‘EmPowered by Innovation’. In diverse sessies en workshops ga je aan de slag om jezelf en je organisatie aan te passen aan deze veranderingen en om te ervaren hoe je ons vakgebied in kunt zetten voor succesvolle innovaties.

We zoeken jou

BPUG seminar 2019 gaat op interactieve wijze op zoek naar antwoorden op de vragen die horen bij het thema. In diverse sessies en workshops gaan de bezoekers aan de slag om zichzelf en de organisatie aan te passen aan deze veranderingen en om te ervaren hoe men het vakgebied in kan zetten voor succesvolle innovaties.

Ben jij iemand die een duidelijk beeld heeft bij “de kracht van innovatie” en kun je dit op interactieve wijze overbrengen op onze bezoekers, dan zien we je graag als spreker. Als je jouw organisatie vindt passen bij dit thema, dan ben je uiteraard welkom als sponsor. We zoeken sponsors die vanuit de inhoud betrokken zijn en die graag hun steentje willen bijdragen aan een geweldig en uniek seminar!

Geef een reactie