M_o_R® Courseware ter voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen

M_o_R® Courseware ter voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In
Publisher: Van Haren Publishing
Pages: 264 | dutch | 1

Availability: In stock

€89.24 Incl. Tax €73.75 Excl. Tax
Log in for download


Details
Details
Dit materiaal is uitsluitend bedoelt voor cursisten die een training volgen van een affiliate van Van Haren Learning Solutions.

Naast de publicatie M_o_R® Courseware
ter voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen (ISBN: 978 94 018 0109 6) wordt geadviseerd Risicomanagement op basis van M_o_R® en NEN/ISO 31000 (ISBN: 978 90 875 3656 5) aan te schaffen.

Management of Risk (M_o_R) helpt organisaties aan een effectief kader voor het nemen van verantwoorde beslissingen over risico’s. Gericht op risico’s die invloed hebben op de doelen van alle organisatieactiviteiten, op zowel strategisch, programmatisch, projectmatig als operationeel zijn niveau.

Het is een richtlijn voor Integraal risicomanagement die waarborgt dat een organisatie op een rendabele wijze gebruikmaakt van een risicomanagementproces met een aantal duidelijk omschreven stappen. Het doel is het ondersteunen van een betere besluitvorming door middel van een goed zicht op de risico’s en hun waarschijnlijke impact.

M_o_R vormt een geïntegreerd raamwerk met de AXELOS -methoden en -modellen als ITIL®, PRINCE2®, MSP®, MoP®, MOV® en P3O®.

Het M_o_R® Courseware is te gebruiken bij de voorbereiding op het Foundation en Practitioner examen. De trainingsmogelijkheden zijn 2 dagen voor Foundation en achtereenvolgend 2 dagen voor Practitioner. De Foundation en Practitioner training kan ook individueel gegeven worden. (De individuele Practitioner training is 3 dagen.)

Het M_o_R Practitioner examen wordt in het Engels afgenomen. Dit betreft een open boek examen waar alleen het boek ‘Management of Risk: Guidance for Practitioners’ is toegestaan.

Additional Info
Additional Info
SKU 978940180109C
isbn 978940180109C
nur-code 982
Publisher Van Haren Publishing
Uitgeef Datum 2017-06-02
Kind of Publication Courseware
Publish Year 2017
Language dutch
Categories Project Management
Standards MoR
Serie No
edition 1
pages 264
Height (cm) 2
Width (cm) 21
Length (cm) 29.7
Weight (Kg) 0.8600
Default 0
eLibrary Downloadbaar Yes
Description No
Related Products
You may also be interested in the following product(s)

People who viewed this product also viewed

Please wait...

X
Added to your cart
Shop further or Proceed to checkout X
Shop further